Το 2018 είναι καταπληκτική χρονιά για το Πανεπιστήμιο αφού βραβεύτηκε ως “Τo Πανεπιστήμιο της Χρονιάς” στη Μ. Βρετανία

Αναγνωρίζεται επίσημα από τους φορείς αξιολόγησης για την υψηλή ποιότητα διδασκαλίας, τη γνώση, την έρευνα και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που παρέχει.

Ως φοιτητές του, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες από ποτέ, κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών σας με τη συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση από το διδακτικό προσωπικό, ώστε να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτούνται σήμερα στην αγορά εργασίας.

Οι απόφοιτοι του NTU εξασφαλίζουν την προοπτική για άμεση επαγγελματική σταδιοδρομία και εξέλιξη

Το 96% των προπτυχιακών φοιτητών εργάζονται ήδη ή συνεχίζουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο εστιάζει στην επαγγελματική απασχόληση, αφού όλοι οι φοιτητές του NTU έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν και να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση ανεξαιρέτως κλάδου επιλογής.

Με τους ισχυρούς συνδέσμους που κατέχει το Πανεπιστήμιο τόσο στην βιομηχανία όσο και σε άλλους κλάδους , και την υψηλή θέση βαθμολογίας σε διαφορετικά rankings, ουσιαστικά εξασφαλίζει το ζητούμενο για όλους τους αποφοίτους, την άμεση πρόσληψη σε εταιρεία.

Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί ότι το 93% των φοιτητών προτείνουν το NTU για σπουδές βάσει της “National Student Survey 2017”.

Η μέθοδος διδασκαλίας που ακολουθείται έχει λάβει το Χρυσό Βραβείο από το “Teaching Excellence Framework”

Αυτό σημαίνει ότι φημίζεται για την εξαιρετική διδασκαλία και γνώση που παρέχει, το οποίο επιβεβαιώνεται από την υψηλή βαθμολογία που λαμβάνουν οι φοιτητές και το πόσο εμπνέονται από τη σειρά μαθημάτων που παρακολουθούν.

Κατατάσσεται επίσης στην λίστα των 20 κορυφαίων Πανεπιστημίων της Μ. Βρετανίας για την αριστεία της διδασκαλίας του, σύμφωνα με τους “Times and Sunday Times Good University Guide 2016”.

Μπορείτε να εξερευνήσετε μία νέα χώρα οπουδήποτε στον κόσμο

Το επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό βάσει υψηλών standards και οι φοιτητές, προέρχονται από 150 χώρες. To NTU συνεργάζεται με περισσότερα από 300 Πανεπιστημιακά ιδρύματα σε 50 χώρες.

Θα έχετε την ευκαιρία μέσω των συμφοιτητών σας και φίλων σας, να γνωρίσετε νέες κουλτούρες και να αποκτήσετε γνώσεις για την φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης άλλων λαών.

Θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής στα προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών στην χώρα που επιθυμείτε, βάσει των φιλοδοξιών σας.

Οι Επενδύσεις στα Projects εκσυγχρονισμού αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα

Το τεράστιο ποσό των £421εκ. έχει επενδυθεί από το 2003 έως και σήμερα στις 4σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις, στις βιβλιοθήκες. Ανακαινίσθηκαν τα επιβλητικά ιστορικά κτίρια και χτίσθηκαν νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με πολλές διαφορετικές παροχές και δυνατότητες.

Η πιο φημισμένη φοιτητική πόλη για σπουδές αλλά και επαγγελματική σταδιοδρομία

Η Πόλη του Nottingham είναι εξαιρετικά δημοφιλής φοιτητικός προορισμός παγκόσμιας εμβέλειας, με έντονη νυχτερινή ζωή. Διαθέτει διεθνείς αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπορικά κέντρα κ.ά.

Η πόλη φιλοξενεί μια σειρά από επερχόμενες επιχειρήσεις και εδραιωμένες παγκοσμίως, καθιστώντας το Nottingham ως το “ιδανικό σπίτι” για τους αποφοίτους επιλέγοντας να ξεκινήσουν την εργασία στον επαγγελματικό στίβο.


Η πόλη του Nottingham προσφέρει όλων των ειδών ψυχαγωγίες και ενδιαφέρουσες ενασχολήσεις

Από πλέξιμο, juggling, τοξοβολία μέχρι και χόκεϊ στον πάγο. Οι Αθλητικοί σύλλογοι διαφόρων αθλημάτων είναι φοβερά οργανωμένοι και δίνουν ευκαιρίες ενασχόλησης κατά περίπτωση.

Μπορείτε να γίνεται εθελοντής ή αντιπρόσωπος του προγράμματος σπουδών σας ή της φοιτητικής εστίας, και μπορείτε να εργάζεστε σε συμβεβλημένη εταιρεία με το Πανεπιστήμιο, ώστε να αποκτήσετε εμπειρία και να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Η έρευνα λαμβάνει παγκόσμια αναγνωσιμότητα σε διάφορους τομείς

Ενισχύει τη γνώση και βελτιώνει ανεπιφύλακτα τη ζωή των συνανθρώπων μας. Για παράδειγμα, οι έρευνες περιλαμβάνουν την πρωτοποριακή ανάλυση της νόσου καρκίνου σε εξειδικευμένες μελέτες που γίνονται έως και την ανίχνευση εκρηκτικών στις αποσκευές και διάφορα άλλα.

Οι συγκεκριμένες μελέτες διακρίθηκαν και απέσπασαν πρόσφατα το βραβείο “Queen’s Anniversary Prize” που θεωρείται η υψηλότερη εθνική τιμή για το NTU και συγχρόνως για τη Μ. Βρετανία.

Το NTU προσφέρει ασφάλεια

Εγγυάται διαμονή για όλα τα χρόνια φοίτησης των σπουδών σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Θα είστε σε μία ξένη χώρα για περισσότερες προοπτικές γνώσης, εξειδίκευσης και καριέρας αλλά θα νιώσετε την ζεστασιά και την φροντίδα, του “δικού σας σπιτιού”

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο του Nottingham Trent και για εξασφάλιση θέσης, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ευρώπη, Global Education Services στο 22780250, 22785022 και 22772244.