Το Greek & Cypriot Societies Manchester  πραγματοποίησε την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 Συνάντηση γνωριμίας  νέων φοιτητών που θα σπουδάσουν στο  Manchester από το Σεπτέμβριο 2019.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φοιτητές που θα σπουδάσουν σε ένα από τα 4 πανεπιστήμια που βρίσκονται στην περιοχή του Manchester – University of Manchester, Manchester Metropolitan, Βolton University και Salford University.

Oι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για την ζωή στο Manchester από τον πρόεδρο του society, Κωνσταντίνο Σολωμονίδη.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε η Marketing  Manager της, Global Educational Services,  Δέσπω Χαραλάμπους , ως επίσημος χορηγός και σταθερός υποστηριχτής του Greek & Cypriot Societies Manchester

Σε όλους τους νέους φοιτητές δόθηκε «Οδηγός Σπουδών»  που ετοιμάστηκε από την Global Educational Services και το Society.

H Global Educational Services θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις του σωματείου και θα βρίσκετε δίπλα του σε ότι χρειαστεί.