Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στο Presse Café Σταυρού στην Λευκωσία συγκέντρωση γνωριμίας των νέων φοιτητών που θα σπουδάσουν στο Derby University.

Διοργανωτές της εκδήλωσης  ήταν η Global Educational Services, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του πανεπιστημίου στην Κύπρο σε συνεργασία με το Derby Hellenic & Cypriot Society.

Η εκδήλωση άρχισε με μια σύντομη παρουσίαση από τον πρόεδρο του Society, Ορέστη Λεοντίου ο οποίος καλωσόρισε τους νέους φοιτητές, μίλησε για τη δράση και το έργο του society και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ομαλή ένταξη τους στο πανεπιστήμιο. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Educational Services, Kρις Σωφρονίου ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές σπουδές και ανάφερε πως η Global θα συνεχίσει να είναι δίπλα τους για οτιδήποτε  χρειαστούν.

Σε όλους τους νέους φοιτητές δόθηκε τσαντούλα που περιλάμβανε τον Οδηγό Σπουδών μαζί με διάφορα προωθητικά δωράκια που στάλθηκαν από το πανεπιστήμιο ειδικά για την περίσταση.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε χαλαρή  ατμόσφαιρα  και ωραία μουσική δίνοντας την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους  να γνωριστούν μεταξύ τους.