Μεγάλη Διάκριση για το Πανεπιστήμιο του Bolton! Bρίσκεται  ανάμεσα  στα Τop 10 της Μ.Βρετανίας στον κλάδο της Αθλητικής Επιστήμης

Σύμφωνα με τον Times Good University Guide 2017 o κλάδος των Αθλητικών Επιστημών διακρίθηκε και κατατάχθηκε ως ένα από τα 10 καλύτερα για την ποιότητα διδασκαλίας που προσφέρει και τις προοπτικές εύρεσης εργασίας.

Οι φοιτητές έχουν πλέον την πολυτέλεια να χρησιμοποιούν τις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, το  επανδρωμένο Αθλητικό Κέντρο ψυχαγωγίας, υγείας και έρευνας αξίας  συνολικής δαπάνης 31 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας.  Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές κατά την διάρκεια της φοίτησης τνα λάβουν  θέσεις εργασίας, να αναπτύξουν τις δεξιότητες και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία στον κλάδο ενδιαφέροντος με σκοπό να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους ορόσημο για μια επιτυχημένη καριέρα. Επιπρόσθετα τα προγράμματα σπουδών στον αθλητισμό υποστηρίζονται επαγγελματικά και από τις BASES και CIMPSA.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει με μεγάλη επιτυχία  το Πανεπιστήμιο του Bolton στον αθλητισμό, είναι τα εξής:

  • BA (Hons) Sport Development And Coaching
  • BSc (Hons) Sport And Exercise Science
  • BSc (Hons) Sport Rehabilitation
  • BA (Hons) Sports Development And Coaching
  • BSc (Hons) Sports Science And Coaching (Top-Up)
  • BEng (Hons) Biomedical Engineering
  • MSc Strength And Conditioning

Όσον αφορά την μεθοδολογία της εκπαίδευσης, παρέχεται Εντατική Διδασκαλία, με πολύ ‘Ερευνα και Ενημέρωση που αναγνωρίζεται όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και διεθνώς.

‘ΟΟσον αφορά την, Αγγλία οι διασυνδέσεις που έχει το Πανεπιστήμιο και οι συμβάσεις που έχει συνάψει  διακεκριμένους Επαγγελματικούς Αθλητικούς Συλλόγους σε όλα τα αθλήματα, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Τμήματα Νοσοκομείων της  Ορθοπεδικής Χειρουργικής, και τις Ιδιωτικές Κλινικές Τραυματολογίας  συμβάλλουν στην άμεση εργοδότηση των σπουδαστών  με την αποφοίτησή τους.

 

Αν θέλετε να σπουδάσετε και εσείς στο Bolton University μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education, στα τηλέφωνα 22780250 ή 22785022