Η Global Education ήταν ένας από τους χορηγούς του Pre-departure Event του R.U Cypriot-Hellenic Soc , που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στη Deloitte. Η εκδήλωση στόχο είχε την ενημέρωση των νέων φοιτητών σχετικά με το πανεπιστήμιο και την πόλη του Reading.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν παλιούς φοιτητές και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για την πόλη.Επίσης, απόλαυσαν δροσιστικά ποτά και εύγεστο φαγητό στο roof garden της Deloitte.
Την εκδήλωση κάλυψε και η StudentLife.com.cy με αρκετό φωτογραφικό υλικό.Όπως επίσης υπήρξε χαιρετισμός από την Market Manager της Global Education Δέσπω Χαραλάμπους αλλά και από τον Πρόεδρο του Hellenic and Cypriot Society, Γιώργο Χριστόφορου.
Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε διαγωνισμός όπου κληρώθηκε μια ταξιδιωτική τσάντα προσφορά από τον Costas Theodorou.Η Νικήτρια του Διαγωνισμού ηταν η Άντρια Θεοδόση.
Η Global Education θα είναι πάντοτε κοντά στους νέους φοιτητές και τους εύχεται κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία ! Για περισσότερες πληροφορίεςμπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global Εducation Services στο 22 780250 ή 22785020