Η Global Education και το Greek & Cypriot Societies Manchester πραγματοποίησαν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 συνάντηση γνωριμίας νέων φοιτητών που θα σπουδάσουν στο Manchester.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φοιτητές που θα σπουδάσουν σε ένα από τα 4 πανεπιστήμια που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Manchester – University of Manchester, Manchester Metropolitan, Βolton University και Salford University. OΙ νέοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για την ζωή στο Manchester από τον πρόεδρο του society, Μιχάλη Ταλιαδόρο αλλά και από άλλα μέλη του συμβουλίου.

Ακολούθησε ένας σύντομος χαιρετισμός από την Marketing Manager της Global Education, Δέσπω Χαραλάμπους, και κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους τους φοιτητές καλές σπουδές.

Οι νέοι φοιτητές γνώρισαν τα μέλη του νέου συμβουλίου όπως επίσης τους αντιπροσώπους του κάθε πανεπιστημίου, για να μπορούν να απευθύνονται κοντά τους για ότι τους απασχολεί σχετικά με το πανεπιστήμιο τους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι φοιτητές είχαν την δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους στο society και να επωφεληθούν πολλά προνόμια.
Σε όλους τους νέους φοιτητές δόθηκε ο «Οδηγός για τους Νέους φοιτητές» με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει ένας νέος φοιτητής που θα σπουδάσει στο Manchester. Το βιβλιαράκι αυτό ετοιμαστείτε από την Global Education με την στήριξη του Society.

Ευχαριστούμε όλους τους νέους φοιτητές που παρευρεθήκαν, τους παλιούς φοιτητές που ήρθαν να στηρίξουν την εκδήλωση και όσους συνέβαλαν ώστε η εκδήλωση μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στο συμβούλιο του Greek & Cypriot Societies Manchester για την τέλεια συνεργασία στην διοργάνωση της εκδήλωσης και που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φοιτητών του Manchester.