Η Ευρώπη αντιμετωπίζει μεγάλες κοινωνικές προκλήσεις. Για τον λόγο αυτό ο ρόλος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και ιδιαίτερα αυτών που υποστηρίζουν τους ευφυέστερους και ταλαντούχους ερευνητές είναι αναμφισβήτητα. σημαντικός.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζοντας την συμβολή του πανεπιστημίου του Reading στην ανάδειξη ερευνητικών ταλέντων του πρόσφερε για συνεχόμενη  χρονιά το Βραβείο Αριστείας στα Ερευνητικά Βραβεία.

Ο Richard Bennett, Επικεφαλής Ερευνητής και μέλος της Πανεπιστημιακής Ερευνητικής Επιτροπής του Reading University, δήλωσε: ‘Αυτό το βραβείο αποδεικνύει τη συνεχιζόμενη δέσμευση του Πανεπιστημίου για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος για την εργασία των ερευνητών και την παροχή ευκαιριών για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους. Διαθέτουμε ήδη ερευνητές παγκόσμιας κλάσης σε διάφορους τομείς, και η απόκτηση τον βραβείου για συνεχόμενη χρονιά, θα διασφαλίσει ότι καλλιεργούμε την επόμενη γενιά ταλέντων’.

Το πανεπιστήμιο του Reading προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα δωρεάν υπηρεσιών για τους ερευνητές του πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων των εργαστηρίων με θέματα όπως η σύνταξη επιτυχημένων ερευνητικών προτάσεων, και tηv σωστή προώθηση της ερευνητικής πρότασης.

Όσοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο Reading University, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου στην Κύπρο, Global Education, στο 22 780250 η 22 772244.