Η International Officer του Coventry University, κα. Florizza Martinez, θα βρίσκεται στην Κύπρο, την Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, μετά από πρόσκληση του εκπαιδευτικού οργανισμός Global Education Services που αντιπροσωπεύει το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο.  Η Global έχει προσκαλέσει την κα. Markovic στην Κύπρο για να δώσει την ευκαιρία στους Κύπριους μαθητές να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο.

Η κα. Markovic θα βρίσκεται στα γραφεία της Global την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020. Όσοι μαθητές επιθυμούν μια προσωπική συνάντηση μαζί της, θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Global στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022.

Επίσης το Coventry University θα συμμετέχει στην Διεθνή έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2020 κάτω από το περίπτερο της Global Education Νο. 72, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να την συναντήσουν και εκεί.

Tο Coventry University βρίσκεται στα 15 καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και διατηρεί την ακαδημαϊκή αριστεία για 5η συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα του Guardian University Guide 2020.