Ο Chef και Lecturer Phil Hard, απο το Derby University – Buxton Campus επισκέφτηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου, την Γ Τεχνική Σχολή Λευκωσίας όπου πέρασε ολόκληρο το πρωινό με μαθητές του τμήματος μαγειρικής-τραπεζοκόμας. Ο Chef Hard έδειξε στους μαθητές πως να φτιάχνουν προφιτερόλ και μετά οι μαθητές κάτω από την επίβλεψη του έφτιαξαν τα δικά τους. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μαθητές, οι οποίοι συμμετείχαν με πολλή ενδιαφέρον.

Η επίσκεψη ήταν μέσα στα πλαίσια συνεργασίας της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαιδευτής Λευκωσίας και του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education για την προσφορά βιωματικών εργαστηρίων και διαλέξεων σε γονείς και μαθητές για την καλύτερη ενημέρωση τους για κλάδους σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Ευχαριστίες στην διεύθυνση του σχολείου, στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας και ειδικότερα στον Κώστα Ελευθερίου και τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στον καθηγητή Κωνσταντίνο Πετεβίνο.για την ζεστή φιλοξενία.