O Διευθύνων Σύμβουλος της Global Education, Κρις Σωφρονίου, στην διάλεξη του καθηγητή Θεόδωρου Κατσανέβα στο Xenion High School με θέμα «Ο Ρόλος των γονέων στην επιλογή σπουδών των παιδιών τους» που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2018, στις 5:30μμ στο αμφιθέατρο του σχολείου.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι Ομότιμος καθηγητής  του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επισκέπτης καθηγητής σε διάφορα  Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα οικονομίας,εργασιακών σχέσεων,  απασχόλησης, διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και επαγγελματικού προσανατολισμού. Έχει διδακτορικό δίπλωμα (Ph. D.) από το London School of Economics, μεταπτυχιακό (M.A.) από το Πανεπιστήμιο Warwick, και πτυχίο οικονομικών (Β.Α.) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει συγγράψει περισσότερα από τριάντα επιστημονικές μελέτες και  βιβλία, ορισμένα από τα οποία διδάσκονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και  εκατοντάδες άρθρα στο επιστημονικό του αντικείμενο, καθώς και για άλλα θέματα.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τη Διεύθυνση του σχολείου για την πρόσκληση, τη συνεργασία και την πολύ ζεστή φιλοξενία.