Η Global Education, όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, βράβευσε 2 εξαιρετικούς αποφοίτους του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου, αποστέλλοντας τους χρηματικά ποσά. Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια και με τη ιδιότητα του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κύπρο, η Global Education, βράβευσε το πρώτο βραβείο εκ μέρους της σχολής Tourism & Culinary Arts του University of Derby. Το δεύτερο βραβείο προσφέρθηκε από την Global Educational Services σε φοιτητή με εξαιρετική επίδοσή και ήθος στο πρόγραμμα των Μαγειρικών Σπουδών.

Οι φετινές βραβεύσεις έγιναν υπό τις συνθήκες της πανδημίας με παράδοση των Διπλωμάτων στους απόφοιτους καθώς τα μέτρα προστασίας και υγείας του κοινωνικού συνόλου, δεν επέτρεψαν να γίνει η καθιερωμένη αποφοίτηση του Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου Κύπρου.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.

Η Global Education έχει χρόνιους δεσμούς και ειδική συνεργασία με το ΑΞΙΚ και πάνω από μια δεκαετία προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες της στους φοιτητές που κάνουν τον τελευταίο χρόνο (top up) στο πανεπιστήμιο του Derby αποφοιτώντας έτσι από ένα σπουδαίο Βρετανικό πανεπιστήμιο κατοχυρώνοντας καλύτερες προοπτικές στην αγορά εργασίας.