ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ

Πιστεύουμε ότι η εύρεση του τέλειου πανεπιστημίου σας έχει να κάνει με την εύρεση της καλύτερης ισορροπίας μεταξύ ποιοτικής εκπαίδευσης και εξαιρετικής φοιτητικής ζωής. Αυτό ακριβώς θα βρείτε στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth.

Η ίδρυση του Πανεπιστημίου Aberystwyth είναι μια από τις μεγάλες ρομαντικές, πράγματι ηρωικές, ιστορίες της σύγχρονης Ουαλικής ιστορίας. Ήταν το έργο μιας μικρής ομάδας πατριωτών, με επικεφαλής τον Χιου Όουεν, ένας Ουαλός του Λονδίνου, ο οποίος ζήτησε από τη δεκαετία του 1850 και μετά να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα με δημόσια και ιδιωτική συνδρομή για να ιδρύσει ένα κολέγιο πανεπιστημιακού καθεστώτος στην Ουαλία. Ήταν σχεδόν μια αδύνατη φιλοδοξία. Το 1872, το πανεπιστήμιο άνοιξε σε ένα ημιτελές κτίριο ξενοδοχείου μπροστά στη θάλασσα στο Aberystwyth. Υπήρχαν 26 κακώς προετοιμασμένοι μαθητές και ένα διδακτικό προσωπικό τριών.

 • Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου της Χρονιάς για την ποιότητα διδασκαλίας-καλός οδηγός Πανεπιστημίου 2018 , Οι καιροί & Sunday Times 2018
 • Μπλουζα 5 στο Ηνωμένο Βασίλειο και το καλύτερο στην Ουαλία για ικανοποίηση μαθητών, NSS 2017*
 • 3η στην Ουαλία στους Times / Sunday Times καλός οδηγός Πανεπιστημίου 2016
 • Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου 40 σύμφωνα με την Times Higher Education World University Rankings 2016-17
 • Το ασφαλέστερο μέρος για σπουδές στην Ουαλία και μεταξύ των 10 ασφαλέστερων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ο πλήρης Πανεπιστημιακός Οδηγός 2016
 • Το 95% των αποφοίτων είναι σε απασχόληση ή περαιτέρω εκπαίδευση 6 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, DLHE 2017
 • Το 95% της έρευνας του Πανεπιστημίου είναι διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου, REF 2014
  * Οι βαθμολογίες του Πανεπιστημίου Aberystwyth συγκρίνονται με τα ιδρύματα που αναφέρονται στους Times και Sunday Times Good University Guide 2018

ΣΤΈΓΑΣΗ

Το σπίτι του Πανεπιστημίου Aberystwyth και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ουαλίας, η πόλη Aberystwyth βρίσκεται τέλεια ανάμεσα στα βουνά και τον κόλπο Cardigan. Το Aberystwyth είναι μια ζωντανή πανεπιστημιακή πόλη και ένα σπίτι από το σπίτι σε 9.000 φοιτητές. Καθ “ όλη τη διάρκεια του έτους η ζωντανή πόλη είναι γεμάτη με φοιτητές από όλο τον κόσμο ή γεμάτη με τουρίστες, απολαμβάνοντας τα αξιοθέατα του Aberystwyth, δημιουργώντας μια εμφανή κοσμοπολίτικη αίσθηση σε αυτή την ουαλική παραθαλάσσια πόλη.

Όλοι γίνονται ευπρόσδεκτοι σε αυτή την πραγματικά μοναδική γωνιά του κόσμου. Πολύ πρόσφατα το Aberystwyth ανακοινώθηκε ως ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και το ασφαλέστερο στην Ουαλία από την έρευνα complete University Guide, 2016. Η αίσθηση της κοινότητας της πόλης επεκτείνεται επίσης στο πανεπιστήμιο, οι φοιτητές και το προσωπικό έχουν μια μοναδική σχέση και το διδακτικό προσωπικό υπερηφανεύεται πολύ για την πολιτική ανοιχτής πόρτας τους.Η ιδιαιτερότητα του Πανεπιστημίου αποδεικνύεται επίσης από τις εγκαταστάσεις, τα υπερσύγχρονα θέατρα διαλέξεων, την πλήρως εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, τις κορυφαίες αίθουσες διαμονής, για να μην αναφέρουμε το εικονικό μαθησιακό περιβάλλον με χιλιάδες ώρες ηχογραφημένων διαλέξεων που διατίθενται για την υποστήριξη των σπουδών των φοιτητών μας. Το Aber βρίσκεται σε ένα πραγματικά όμορφο μέρος του κόσμου και ναι είναι από τα ασφαλέστερα μέρη για σπουδές στη χώρα, αλλά αυτό που πραγματικά κάνει το Πανεπιστήμιο Aberystwyth ξεχωριστό είναι οι μαθητές.

Το Πανεπιστήμιο εκτείνεται σε τρεις πανεπιστημιουπόλεις; Οι πανεπιστημιουπόλεις Penglais και Llanbadarn βρίσκονται σε βολική τοποθεσία σε απόσταση αναπνοής από την πόλη και έχουν ως στόχο να κάνουν τη φοιτητική ζωή βολική. Η πανεπιστημιούπολη Gogerddan είναι το ερευνητικό σπίτι του Ινστιτούτου Βιολογικών, περιβαλλοντικών και αγροτικών Επιστημών και το σύντομα θα αναπτυχθεί £40.5 m Aberystwyth Innovation and Enterprise Campus.Το παλιό κολέγιο στην παραλία είναι το αρχικό σπίτι του Πανεπιστημίου και παρέχει χώρους πρόβας για φοιτητές. Η σχολή τέχνης, η οποία διαθέτει επίσης γκαλερί και Μουσείο, βρίσκεται μέσα στην πόλη σε ένα όμορφο κτίριο της Εδουαρδιανής.Οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας κατευθύνουν σε διάφορα μέρη του ιστότοπου του Πανεπιστημίου Aberystwyth για να μάθετε περισσότερα για τις εγκαταστάσεις μας.

ΈΞΟΔΑ ΔΙΑΒΊΩΣΗΣ

Εκτιμάται ότι θα χρειαστείτε τα ακόλουθα ποσά για κάθε δώδεκα μήνες σπουδών για να καλύψετε τη διαμονή, τη συντήρηση και τις προσωπικές δαπάνες (όλα τα στοιχεία είναι σε λίρες στερλίνες).

Τα παρακάτω στοιχεία βασίζονται σε απαντήσεις σε μια έρευνα των δικών μας μαθητών μαζί με μια πρόσθετη αύξηση για να ληφθεί υπόψη ο ετήσιος πληθωρισμός στη συνέχεια.

 • Βιβλία / iTunes: £112 – £154
 • Πλυντήριο / οπτική φροντίδα / οδοντιατρική φροντίδα: £267 – £379
 • Διαδίκτυο: £70 – £239
 • Θέρμανση: £168 – £365
 • Τηλέφωνο: £154 – £505
 • Ταξίδια στο Ηνωμένο
 • Βασίλειο: £379 – £702
 • Ρούχα / Παπούτσια: £154 – £744
 • Αναψυχή / φαγητό / κοινωνικοποίηση: £533 – £912
 • Τρόφιμα (εκτός από. φαγητό έξω & αλκοόλ): £1.137 – £1.979
 • Διαμονή: £4,056 – £5,362
  Σύνολο: £7,030 – £11,341

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα έξοδα διαβίωσης δεν περιλαμβάνουν ταξίδια από τη χώρα προέλευσης στο Aberystwyth.

Τα παραπάνω είναι εκτιμώμενα εύρη κόστους διαβίωσης για 12 μήνες. Αυτές είναι μόνο οδηγίες, καθώς ορισμένοι μαθητές θα μπορούν να ζουν πιο φθηνά, ενώ άλλοι θα ξοδεύουν περισσότερα.