ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ

Το Πανεπιστήμιο του Winchester είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και υποστηρικτικά ακαδημαϊκά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου και καλωσορίζει τους διεθνείς φοιτητές σε μια συναρπαστική σειρά σημαντικών και ελκυστικών προγραμμάτων.

Με ιστορία που χρονολογείται από το 1840 και με μερικές από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις διδασκαλίας και διαμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πανεπιστήμιο του Winchester φιλοξενεί περίπου 600 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 60 χώρες. Όλοι οι μαθητές στο Winchester έχουν την ευκαιρία να κάνουν φίλους και να βιώσουν διεθνείς πολιτισμούς από την Αλβανία στη Ζιμπάμπουε, και παντού στο μεταξύ. Η αρχαία πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Winchester είναι μια φιλική, φιλόξενη και όμορφη πόλη και αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές συνδέσεις με πολλούς κορυφαίους τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εργοδότες για μερική απασχόληση, θέσεις εργασίας και μεταπτυχιακές ευκαιρίες εργασίας που οι μαθητές του Winchester μπορούν να επωφεληθούν ενώ βρίσκονται εκεί και μόλις αποφοιτήσουν.

Η πολιτική του Πανεπιστημίου για ισχυρή ακαδημαϊκή υποστήριξη, κουλτούρα μικρών ομάδων και εξαιρετική διδασκαλία σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου τις καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για διεθνείς φοιτητές. Το Πανεπιστήμιο καλωσορίζει τους φοιτητές σε μια σειρά προγραμμάτων σε επίπεδα από το ίδρυμα μέσω προπτυχιακών (Bachelors) και μεταπτυχιακών (Masters) στην έρευνα (PHD). Οι διεθνείς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Winchester λένε με συνέπεια πόσο απολαμβάνουν να σπουδάζουν εκεί και ότι το στυλ διδασκαλίας στο Winchester τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να προχωρήσουν σε επιτυχημένες σταδιοδρομίες.

ΣΤΈΓΑΣΗ

Μόλις μία ώρα μακριά από το Λονδίνο, η πεμπτουσία αγγλική πόλη του Winchester συνδυάζει τα καλύτερα της ζωής της πόλης με τη μεσαιωνική ιστορία και την όμορφη ύπαιθρο.

Η πανεπιστημιούπολη έχει πολλά όμορφα και παραδοσιακά κτίρια, καθώς η ιστορία του Πανεπιστημίου χρονολογείται από το 1840. Επιπλέον, έχουν πολλά πολύ σύγχρονα κτίρια και εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μερικά από τα οποία έχουν κερδίσει πρόσφατα βραβεία για την αρχιτεκτονική, και το Πανεπιστήμιο ενημερώνεται συνεχώς και επενδύει στην πανεπιστημιούπολη.

Το Πανεπιστήμιο είναι ένα πολιτιστικό κέντρο και βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Έχουν δύο μέρη στην πανεπιστημιούπολη: το King Alfred Campus και το West Downs Campus που βρίσκονται 5 λεπτά με τα πόδια το ένα από το άλλο και στις δύο πλευρές του Hampshire Royal County Hospital.

Το Πανεπιστήμιο του Winchester εγγυάται σε όλους τους διεθνείς φοιτητές ένα δωμάτιο στις αίθουσες διαμονής τους για κάθε έτος που σπουδάζετε εκεί, αρκεί να υποβάλετε αίτηση εγκαίρως. Υπάρχουν διάφοροι τύποι δωματίων, τα περισσότερα από τα οποία βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο.

ΈΞΟΔΑ ΔΙΑΒΊΩΣΗΣ

Το κόστος διαβίωσης των φοιτητών που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Winchester θα ποικίλει ανάλογα με τον τρόπο ζωής σας. Το κόστος διαβίωσης περιλαμβάνει τρόφιμα, μεταφορές, βιβλία και στατικές, κοινωνικές δραστηριότητες και άλλα παρόμοια απαραίτητα έξοδα. Το Πανεπιστήμιο συμβουλεύει τους φοιτητές να προϋπολογίζουν μεταξύ £2000 έως £3000 ετησίως για αυτά τα πράγματα, αλλά το ποσό που χρειάζεστε μπορεί να είναι διαφορετικό ανάλογα με το πόσο ή λίγο από τα παραπάνω κάνετε. Μπορεί να είστε σε θέση να βρείτε μια εργασία μερικής απασχόλησης για να βοηθήσετε με το κόστος ζωής ενώ σπουδάζετε.