Επισκόπηση

Το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης είναι ένα κορυφαίο δημόσιο σχολείο 30 που βρίσκεται στο Amherst της Μασαχουσέτης, μια δυναμική πόλη κολλεγίων κάτω από δύο ώρες από τη Βοστώνη. Είμαστε η ναυαρχίδα του Πανεπιστημίου του συστήματος του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης. Το επαναστατικό μας πνεύμα οδηγεί τους μαθητές να διερευνήσουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ώστε να μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον πραγματικό κόσμο. Προσφέρουμε ουσιαστικές ερευνητικές συνεργασίες με καθηγητές, εταιρείες πολλαπλών βιομηχανιών και τεχνολογικούς κόμβους.

Πληροφορίες πτυχίου για μεταπτυχιακά προγράμματα

Απαιτήσεις εισόδου

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου για το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης Amherst φαίνονται παρακάτω. Λάβετε υπόψη ότι οι συγκεκριμένες απαιτήσεις εισαγωγής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το ακαδημαϊκό πρόγραμμα.

ΣΔΣ: 3.0

Αγγλική γλώσσα: TOEFL 80 / IELTS 6.5

Δίδακτρα

$31,336 – $37,405

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα UMASS, επισκεφθείτε: https://www.isenberg.umass.edu/programs/masters/mba/on-campus/tuition-and-aid

Στέγαση

Προς το παρόν δεν υπάρχει μεταπτυχιακή κατοικία στην πανεπιστημιούπολη. Οι πληροφορίες στέγασης εκτός πανεπιστημιούπολης μπορούν να βρεθούν στο Διαδίκτυο: https://offcampushousing.umass.edu/

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης

Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης είναι χτισμένες με γνώμονα τη βιωματική μάθηση. Το Isenberg Business Innovation Hub είναι το κέντρο ενός αναπτυσσόμενου επιχειρηματικού προγράμματος, με αίθουσες διδασκαλίας νέας τεχνολογίας, εργαστήριο επιχειρηματικής καινοτομίας και αρχιτεκτονική ειδικά σχεδιασμένη για να ενθαρρύνει τη συνεργασία.

Το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης είναι μια ερευνητική δύναμη, με 30 ερευνητικά κέντρα πληροφορικής, εργαστήρια και ομάδες για την προώθηση της έρευνας και της ανακάλυψης. Τα εργαστήρια Βιοεπιστημών στεγάζουν δεκάδες βασικές εγκαταστάσεις που αντικατοπτρίζουν τον σύγχρονο σχεδιασμό και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων εκτύπωσης 3D, ενοικιαζόμενων εργαστηριακών χώρων και υπηρεσιών υπολογιστικής μοντελοποίησης.

Όλοι οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τους πόρους της πρόσφατα ανακαινισμένης φοιτητικής μας ένωσης που χτίστηκε για να αγκαλιάσει την επιχειρηματικότητα των φοιτητών, τη διεπιστημονική μάθηση και την ηγεσία.