Επισκόπηση

Το Πανεπιστήμιο Jefferson είναι ένα επαγγελματικό πανεπιστήμιο με βραβευμένο πρόγραμμα σπουδών. Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στη Φιλαδέλφεια, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στις ΗΠΑ που σηματοδοτεί το μισό σημείο μεταξύ της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον. Ένα βασικό συστατικό μιας εκπαίδευσης Jefferson είναι η μάθηση σε διάφορους κλάδους. Ο Τζέφερσον κατατάσσεται #127 μεταξύ των εθνικών πανεπιστημίων – πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε αυξηθεί 49 θέσεις μόλις τα τελευταία δύο χρόνια. Το άλμα του Τζέφερσον στην κατάταξη είναι το μεγαλύτερο μεταξύ των ιδιωτικών ιδρυμάτων και το τέταρτο υψηλότερο συνολικά μεταξύ των εθνικών πανεπιστημίων.

Ένα πτυχίο Jefferson θα προετοιμάσει τους μαθητές για τον σημερινό κόσμο εργασίας, καθώς και για το τι θα ακολουθήσει καθώς εξελίσσονται οι βιομηχανίες. Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας μέσω του εμπορικού σήματος Nexus learning, το οποίο επικεντρώνεται στη συνεργασία μεταξύ συναδέλφων από διαφορετικούς τομείς.

Στο Τζέφερσον, αναδιαμορφώνουμε την εκπαίδευση ώστε να ταιριάζει στις απαιτήσεις της σταδιοδρομίας του 21ου αιώνα. Μέσω των εταιρικών σχέσεων της βιομηχανίας, της εκπαίδευσης που βασίζεται στο επάγγελμα και της βιωματικής μάθησης, δίνουμε στους αποφοίτους μας τις ηγετικές και αναλυτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να υπερέχουν στο εργατικό δυναμικό του αύριο. Είτε θέλετε να πάρετε μια ιδέα για την αγορά ή την καινοτομία της υγειονομικής περίθαλψης με αναδυόμενες έρευνες, μπορείτε να σχεδιάσετε το πτυχίο σας για να ταιριάζει στο μέλλον σας στο Jefferson.

Βασική Κατάταξη

  • # 127 εθνικά πανεπιστήμια ΗΠΑ Νέα & Παγκόσμια Έκθεση 2023
  • # 18 σχολές μόδας Niche.com 2022 καλύτερα κολέγια σχεδιασμού στην Αμερική
  • ΜΠΛΟΥΖΑ 50 σχολές σχεδιασμού μόδας στις ΗΠΑ Niche.com 2022 καλύτερα κολέγια σχεδιασμού στην Αμερική

Πληροφορίες πτυχίου Για Προπτυχιακά Προγράμματα

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις εισόδου

ΣΔΣ: ελάχιστη σωρευτική ΣΔΣ 3,15

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

  • IELTS: 6.5 (χωρίς υπο-βαθμολογία κάτω από 6)
  • TOEFL: 80 IBT (χωρίς υπο-βαθμολογία κάτω από 20)
  • Ντουολίνγκο: 105
  • ΠΤΕΑ: 53
  • Άλλες δοκιμές: επίσημα αποτελέσματα εξετάσεων SAT (ελάχιστο EBRW 500) ή ACT (ελάχιστο αγγλικό 19). Bridge Pathways στο πιστοποιητικό Jefferson: ολοκλήρωση του επιπέδου 5. πιστοποιητικό ολοκλήρωσης ELS 112. ολοκλήρωση της αγγλικής σύνθεσης I & English Composition II σε κολέγιο ή πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες με C ή καλύτερη.

Δίδακτρα

$32,466 – $84,374

Για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.gcu.ac.uk/study/scholarships/undergraduate/www.suffolk.edu/madrid-campus/admission/cost-tuition

Στέγαση

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Jefferson.

Εγκαταστάσεις GCU

Μάθετε έξω από το πτυχίο σας ακριβώς όπως θα εργαστείτε έξω από την περιγραφή της εργασίας σας στον πραγματικό κόσμο. Οι εγκαταστάσεις του Τζέφερσον είναι κατασκευασμένες για να ασχοληθείτε με άλλους κλάδους και να ζωντανέψετε τις ιδέες σας.

Το Ινστιτούτο αναδυόμενων Επαγγελμάτων Υγείας είναι ένα εκπαιδευτικό φυτώριο που προσφέρει πιστοποιητικά και μεταπτυχιακά προγράμματα για τομείς υγείας του μέλλοντος όπως η τηλε-υγεία, η συνδεδεμένη φροντίδα, η νέα ιατρική και πολλά άλλα.

Για φοιτητές αρχιτεκτονικής, το Lab for Urban and Social Innovation (LUSI) καθώς και το Ινστιτούτο έξυπνων και Υγιών Πόλεων στοχεύουν στην επίλυση των σημερινών οικοδομικών ζητημάτων για τις κοινότητες του αύριο.

Δημιουργήστε υφάσματα και διαδικασίες σχεδιασμού που είναι πιο βιώσιμες και μελλοντικές στο Fashion and Textiles Futures Center.

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα των εγκαταστάσεων που εστιάζουν στην καριέρα που θα βρείτε εδώ στο Jefferson.