ΕΠΙΣΚΌΠΗΣΗ

Το Πανεπιστήμιο για τις δημιουργικές τέχνες, προσφέρει μια σειρά από πάνω από 120 μαθήματα στις δημιουργικές τέχνες, τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία. Η UCA έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις, απλωμένες σε τέλεια τοποθετημένες τοποθεσίες στο Farnham, Epsom, Canterbury και Rochester. Πανεπιστημιουπόλεις μας είναι όλα μέσα σε ένα 1 ώρα ταξίδι με το τρένο στο Λονδίνο.

Το Πανεπιστήμιο έχει πρόσφατα βραβευτεί σύγχρονο πανεπιστήμιο της χρονιάς.

 • 1 υψηλότερο εξειδικευμένο πανεπιστήμιο για τις δημιουργικές βιομηχανίες-ο οδηγός Πανεπιστημίου Guardian 2018 και ο πλήρης οδηγός Πανεπιστημίου 2018.
 • 2ος μεγαλύτερος πάροχος δημιουργικής εκπαίδευσης στην Ευρώπη
 • 21st Guardian Top 21 Πανεπιστήμιο – ο οδηγός Πανεπιστημίου Guardian 2018
 • ΜΠΛΟΥΖΑ 30 Πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου-Times Higher Education (ο) πίνακας πινάκων 2018
  ΘΈΣΗ

UCA Canterbury
Βασισμένο σε μια πολυσύχναστη, ιστορική φοιτητική πόλη, το Canterbury campus επωφελείται από την εύκολη πρόσβαση σε τοπικά εκθεσιακά έργα και χώρους ως μέρος της ζωντανής διεθνούς καλλιτεχνικής σκηνής του Κεντ. Οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν καθιερωμένους δεσμούς κοινότητας με μέρη όπως το Turner Contemporary Gallery, πρόσβαση σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως το Folkestone Triennial, καθώς και τις δικές του ειδικές εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη.

UCA Epsom
Το Epsom campus είναι μια σύγχρονη, καλά εξοπλισμένη συλλογή από Στούντιο και εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε μια γραφική πόλη σε κοντινή απόσταση από το Λονδίνο.

Ζώντας και σπουδάζοντας στην πανεπιστημιούπολη Epsom, θα Βυθιστείτε σε ένα κέντρο δημιουργικότητας – το ιδανικό μέρος για να αφήσετε το ταλέντο σας να τρέξει άγρια και να δημιουργήσει το εξαιρετικό.

UCA Farnham
Η πανεπιστημιούπολη Farnham έχει μακρά ιστορία, πηγαίνει πίσω περισσότερο από 45 χρόνια ως σεβαστό ίδρυμα τέχνης και σχεδιασμού.

Με πάνω από 2.000 φοιτητές, Farnham είναι η μεγαλύτερη από τις πανεπιστημιουπόλεις UCA και έχει μια απίστευτα ισχυρή αίσθηση της κοινότητας. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί τις γκαλερί James Hockey και Foyer, οι οποίες φιλοξενούν μια σειρά εκθέσεων από καλλιτέχνες που επισκέπτονται καθώς και το προσωπικό, τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας. Αρκετά ερευνητικά κέντρα βασίζονται επίσης στην πανεπιστημιούπολη, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου βιώσιμου σχεδιασμού και του Κέντρου Μελέτης χειροτεχνίας, το οποίο είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο Μουσείο και γκαλερί αφιερωμένο στη βιοτεχνία.

Uca Rochester
Σκαρφαλωμένο ψηλά σε ένα λόφο, UCA σκοπό κατασκευής Rochester campus απολαμβάνει υπέροχη θέα πάνω από την πόλη και τον ποταμό Medway. Η πανεπιστημιούπολη είναι ένας δημιουργικός κόμβος για φοιτητές που μελετούν μια πλούσια ποικιλία μαθημάτων μόδας, φωτογραφίας, σχεδιασμού προϊόντων και ψηφιακής κινούμενης εικόνας.

Με αίθουσες διαμονής μόλις πέντε λεπτά μακριά και μια σειρά από εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως ένα κατάστημα τέχνης, η γκαλερί Zandra Rhodes και η μοναδική σουίτα Gerber, το Rochester campus σας προσφέρει μια πραγματικά εμπνευσμένη εμπειρία μελέτης.

Η πανεπιστημιούπολη του Ρότσεστερ βρίσκεται στην καρδιά μιας ζωντανής κοινότητας δημιουργικών οργανώσεων τεχνών που παράγουν, προώθηση και λιανική πώληση το καλύτερο στο σύγχρονο σχεδιασμό, τέχνη και μέσα ενημέρωσης – καθιστώντας το Medway ένα ζωντανό κέντρο για όλους τους δημιουργικά σκεπτόμενους ανθρώπους.

ΈΞΟΔΑ ΔΙΑΒΊΩΣΗΣ

 • Διαμονή – το κόστος της ενοικίασης πανεπιστημιακών μονόχωρων καταλυμάτων είναι πιθανό να κυμαίνεται μεταξύ £370 και £535 το μήνα, ανάλογα με την πανεπιστημιούπολη και τον τύπο διαμονής που επιλέγετε. Αλλά θα πληρώσετε μόνο για δέκα μήνες του έτους. Σε ιδιωτικά ενοικιαζόμενα καταλύματα, τα ενοίκια είναι περίπου £300 – £400 το μήνα και οι συμβάσεις μπορεί να είναι για περίοδο 12 μηνών.
 • Λογαριασμοί-εάν ζείτε σε ιδιωτικά ενοικιαζόμενα καταλύματα, ίσως χρειαστεί να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας (φυσικό αέριο, νερό και ηλεκτρικό ρεύμα) εκτός από το ενοίκιο σας. Επιτρέψτε £60-80 το μήνα για να καλύψετε αυτά τα έξοδα. Σε ορισμένους τύπους καταλυμάτων, οι λογαριασμοί περιλαμβάνονται στο κόστος ενοικίασης.
 • Υλικά μαθημάτων-αυτό εξαρτάται από το μάθημα που επιλέγετε και θα περιλαμβάνει αντικείμενα όπως βιβλία και υλικά τέχνης.
 • Ασφάλιση-περιεχόμενα η ασφάλιση είναι ζωτικής σημασίας. Μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε περίπου £5 το μήνα, ανάλογα με το πού ζείτε και τι θέλετε να καλύψετε.
 • Τρόφιμα-αναμένετε να ξοδέψετε έως και £50 κάθε εβδομάδα, ανάλογα με το ποιος ζείτε και πώς σκοπεύετε να μοιραστείτε το κόστος των τροφίμων.
 • Μεταφορές-τα έξοδα μεταφοράς θα διαφέρουν ανάλογα με το πόσο μακριά πρέπει να ταξιδέψετε και αν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εάν έχετε αυτοκίνητο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη πράγματα όπως ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, εξυπηρέτηση και Μοτ, καθώς και την τιμή της βενζίνης.
 • Ταξίδια-μην ξεχάσετε να κάνετε προϋπολογισμό για περιστασιακά ταξίδια που είναι σημαντικά για τις σπουδές σας.
 • Κοινωνικοποίηση-η εμπειρία της κοινωνικής ζωής στο Πανεπιστήμιο αποτελεί ζωτικό μέρος του φοιτητικού σας ταξιδιού. Αποφασίστε πόσα πρέπει να ξοδεύετε κάθε εβδομάδα για να βγείτε έξω – σκεφτείτε πράγματα όπως τα ρούχα και τον λογαριασμό του κινητού σας τηλεφώνου.